Hero billede

Gulvbehandling i Ringsted & resten af Sjælland | Behandling af gulv

Gulvbehandling fra Ringsted Gulvservice

​​Vi har igennem mange år lavet forskellige former for gulvbehandling, og vi vil også gerne hjælpe dig med en kvalitetsløsning, så du kan få det gulv, du altid har drømt om. Vi har udført gulvbehandling til glade kunder i Ringsted og på hele Sjælland. 

​Vores arbejde med gulvbehandling

Vi foretager både gulvbehandling for private, erhverv, offentlige institutioner og boligforeninger. Ingen opgave er hverken for lille eller stor for os, så du er altid velkommen til at kontakte os, så kan vi køre ud til opgaver i og omkring Midtsjælland, både Ringsted, Køge og Haslev.

​Her er nogle af de typer af gulvbehandling, som vi er særligt gode til:​

  • Lakering – Vi foretager lakeringer på mange forskellige typer af gulve, så dit gulv igen kan blive så godt som nyt og både se smukt ud og være solidt.
  • Oliering – Oliebehandlinger er specielt gode til gulve med mørkere træsorter, hvor olien kan fremhæve de flotte farver og give en beskyttende overflade.
  • Ludbehandling – Ludbehandling er en god form for gulvbehandling, hvis man vil sikre sig, at gulvet beholder den samme smukke farve og samtidig bliver mere solidt.
  • Gulvafslibning – Vi foretager også afslibninger af gulve og kan efterbehandle med for eksempel lak-, lud-, eller oliebehandlinger.

Kontakt os og hør mere

Når du vælger Ringsted Gulvservice til at stå for din næste gulvbehandling, så får du et gennemført stykke arbejde, der bliver afleveret til tiden og til den aftalte pris.

Vi er altid villige til at rådgive dig eller give dig et uforpligtende tilbud, så du kan kontakte os på telefon 23 27 23 53 eller på e-mail mail@hoenggulvafslibning.dk.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Høng Gulvafslibning må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter