Ved Ringsted Gulvservice er vi eksperter i gulvservice, og vi har igennem mange år hjulpet både private, virksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner med professionelle løsninger inden for gulvafslibning.

​Vi har hjulpet mange i og omkring Midtsjælland, både Ringsted, Køge og Haslev, og vi hjælper også gerne dig med den bedste løsning inden for gulvafslibning.

​Vores arbejde med gulvafslibning

Vi foretager gulvafslibning af mange forskellige typer af gulve. Når vi gør det på parketgulve er det let og hurtigt, men hvis vi skal udføre et godt resultat på et bræddegulv, der tidligere er behandlet med fernis eller lignende, så tager det lidt ekstra tid.

​En gulvafslibning kan godt støje og sprede støv rundt i rummet, så det er en god idé at tømme rummet, før vi går i gang med vores arbejde. Vi ved godt om, hvor generende det kan være at have håndværkere i hjemmet, så vi overholder altid vores aftaler og rydder naturligvis op efter os, når vi er færdige med vores arbejde.

​Hvad så efter gulvafslibning?

Når du først har foretaget en gulvafslibning, så er det tid til at vælge, hvilken form for efterbehandling du er interesseret i. Her kan vi naturligvis også hjælpe dig, og vi kan for eksempel efterbehandle dit gulv med lak-, lud-, eller oliebehandling.

​Vi er altid villige til at give dig et uforpligtende tilbud, før du vælger os til dit næste projekt. Du kan nå os på telefon 23 27 23 53 eller på e-mail mail@hoenggulvafslibning.dk.

 

Få et overblik over gulvbehandling her. 

Kontakt os


Ringsted Gulvservice
Skrænten 1
4270 Høng

(+45) 23 27 23 53
mail@hoenggulvafslibning.dk