Hero billede

Epoxygulv i Ringsted & Sjælland | kvalitetsikret epoxygulve

Hos Ringsted Gulvservice har vi stor erfaring med gulvbelægning af Epoxygulv i Ringsted og Sjælland. Epoxygulv er et alsidigt materiale, der især anvendes i industrielle byggerier og sammenhænge. Det skyldes blandt andet gulvets lange levetid, gode slidstyrke og rengøringsvenlighed. Gulvet er desuden utrolig nemt at vedligeholde og er skridsikkert, hvilket er en stor fordel i især arbejdsmæssige forhold, hvorfor det anvendes som gulv i mange forskellige brancher og i nogle tilfælde i private hjem.

Epoxygulv er velegnet til:

  • Industri og fabrikker
  • Garager
  • Landbrug
  • Lager
  • Autoværksteder
  • Bryggers og kælder i private hjem

Fordele ved Epoxygulv

På lagere, landbrug og fabrikker slides gulvet hver eneste dag af tunge transportmidler, maskiner og andre tunge objekter samt mange medarbejderes daglige gang. Det er derfor nødvendigt at have et gulv, der kan modstå slid og tung vægt, og her er der mange fordele ved at vælge Epoxygulve. Gulvet er tre gange så slidstærkt som et almindeligt betongulv, men er samtidigt et mere fleksibelt materiale. Epoxy består nemlig af en hærder og en binder, der tilsammen skaber et fleksibelt, men yderst langtidsholdbart og solidt materiale. Selvom Epoxygulv især anvendes i industrielle sammenhænge, vælger mange private boligejere at få epoxygulv i deres bryggers eller kælder, da gulvet nærmest er vedligeholdelsesfrit og er yderst nemt og hurtigt at rengøre.

Skal vi lægge dit Epoxygulv?

Epoxy er et hurtigt hærdende materiale og kræver derfor stor præcision og hurtighed. Vi har gennem tiden lagt mange Epoxygulve for både private, landbrug, industri og lignende, og vi har derfor de rette kompetencer og den rette erfaring til at lægge et flot Epoxygulv, uanset antallet af kvadratmeter.

Vil du vide mere om de mange fordele ved Epoxygulv, eller har du spørgsmål til vores andre ydelser, er du velkommen til at kontakte Ringsted Gulvservice på 23 27 23 53. Du kan også sende en mail til mail@hoenggulvafslibning.dk. Vi har base i Ringsted, men klarer opgaver for kunder over hele Sjælland.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Høng Gulvafslibning må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter