Hero billede

Gulvbelægning i Ringsted & resten af Sjælland | Gulvlægger

​Gulvbelægning fra din lokale gulvlægger

Ved Ringsted Gulvservice har vi igennem mange år hjulpet til med gulvbelægning for både private, erhverv, offentlige institutioner og en masse forskellige boligforeninger. Med vores mange års erfaring med gulvbelægninger bestræber vi os på at være din foretrukne gulvlægger i og omkring Ringsted, Køge og Haslev.

​Vores arbejde med gulvbelægning

Som din foretrukne gulvlægger foretager vi en masse forskellige opgaver i forbindelse med gulvbelægning. Her er nogle af de gulvbelægninger, som vi er eksperter i:

  • Tæpper – Vi laver gulvbelægning med alle former for tæpper.
  • Vinyl – Som gulvlægger har vi stor erfaring med både vinyl og kork til boliger og til erhverv.
  • Linoleum – Vi hjælper gerne til med gulvbelægning af alle typer af linoleumsgulve.
  • Epoxygulv – Vi laver epoxygulve, der er holdbart, nemt at rengøre og skridsikret.

Foruden alle de ovennævnte typer så kan vi som din personlige gulvlægger også stå for unikke løsninger efter dine specifikke ønsker og behov.

Professionel gulvbelægning fra din gulvlægger

Vi går altid meget op i kvalitet og kundetilfredshed, og hvis du vælger os som din gulvlægger, så vil du få et smukt resultat, der altid er færdig til tiden og til den aftalte pris.

​Uanset hvilken form for arbejde du ønsker hjælp til fra din gulvlægger, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 23 27 23 53 eller på e-mail mail@hoenggulvafslibning.dk, så kan vi rådgive og vejlede dig eller give dig et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tilbud, som passer præcis til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Høng Gulvafslibning må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..

Vi bruger cookies for at forbedre dit besøg på vores hjemmeside. Læs mere

Accepter